Meist

Harmoonia- Sinu ümber, Sinu sees!

Meie lugu

Harmoonia kohvik ja restoran sai alguse 2012. aasta suvel, kui kirglik toidu- ja veinihuviline Ene Ojasuu otsustas oma suure unistuse ellu viia ning Sakala keskuses söögikoha avada. 40-kohaline restoran on kui maitseelamuste kohtumispaik, kus hoolega valitud kohalike partnerite toorainest valmivad hõrgutavad toidud algusest lõpuni kohapeal . Ise grillitakse või suitsutatakse barbeque-ahjus, kastmete valmistamiseks keedetakse puljongit, jäätist tehakse samuti ise.

Veise- ja lambalihatoitude tooraine ostetakse mahetootjatelt, juurviljad kohalikult kasvatajalt. Harmoonia restorani menüüst leiab põneva valiku Euroopa köögi esindajaid- eel- ja pearoogi ning maiasmokkade lemmikmagustoite. Uudisena lisandus äsja valikusse ka sushi. Peakokk on kirglik katsetaja ja toiduarmastaja Eveli Trofimov, kes on alustanud koka ametikohalt ning pühendumusega jõudnud ka omanikeringi.

Harmoonia restorani menüü muutub vastavalt hooaegadele kolm korda aastas – kevade, suve ja sügise saabudes. Parima tulemuse saavutamiseks degusteerime koos töötajatega roogi ja valime välja parimad maitsed. Hea toit ja joogid käivad ikka käsikäes. Nii on koostöös sommeljeedega valitud toitude kõrvale parimad veinid ning lisaks ka käsitööõlled Eestist ja välismaalt. Õllevaliku koostamisel on meid aidanud Marko Mägi Hopneri õllerestoranist. Harmoonia restorani jaoks on hea teenindus võtmetähtsusega. Soovime, et kõik kliendid tunneksid end oodatuna ja hästi.

Kirglike toiduarmastajatena tahame viljandlastele ja külalistele pakkuda eredaid toiduelamusi, sellepärast korraldame ka kontsertõhtusööke tuntud artistidega, gurmeeõhtusööke kvaliteetveinidega või ka pimeõhtusööke. Viimastel on külalistel spetsiaalsed silmakatted ees ja toiduelamused on ühe meele puudumise tõttu veelgi värvikamad. Lisaks korraldame ka veini- ja õllekoolitusi. Sakala keskuses toimub palju erinevaid üritusi, kus Harmoonia restoran on peatoitlustaja. Nii oleme toiduelamusi pakkunud ka 300-le külalisele. Meie käest saab tellida catering-teenust erinevatele üritustele.

Argipäeviti ootavad kell 11.00 sööjaid erinevad lõunapakkumised, mis on inspireeritud peakoka lennukatest ideedest ja saadaolevast toorainest.

Harmoonia restoranil on hoovis 60-kohaline suveterrass, kus saab pidada väliüritusi või nautida head ilma ning toitu, maagilisest päikeseloojangust rääkimata.

Ootame Sind külla!